Vacature planner

Ben jij de puzzelaar die de vakjes kan inkleuren?

Jouw baan als (junior) planner bij Loonbedrijf Geresteijn:

-        Ons-kent-ons hoort bij ons vak. Het contact met boeren en bedrijven vind je leuk en je houdt door de dag heen contact met ons mensen.

-        Je bent sterk in vakjes kleuren: voor iedere werkdag maak jij de puzzel compleet. Je plant de juiste mensen met de juiste machines op de juiste plaats.

-        De boel strak regelen past bij jou: je motiveert maar pakt ook door om het werk gedaan te krijgen. Moet er een keer overgewerkt worden, dan zorg je ook dat er eten geregeld wordt.

-        We kunnen nog veel stappen zetten op het gebied van planningssystemen. Jij neemt het voortouw om het iedere dag nog een beetje beter te doen.

-        Je werkt vanuit een prettig, nieuw kantoor met zicht op het bedrijf. Een uitzicht wat nooit verveelt!

Wat verwachten we van jou:

-        Regelen en organiseren is echt jouw ding: je plant, stuurt bij en controleert. Je wordt daarbij in ieder geval gedurende de eerste periode ondersteund door onze huidige planner, die - zodra jij het in de vingers hebt - het liefst weer op de trekker stapt.

-        Je kan ‘lezen en schrijven’ met de computer. Je zorgt dat alle afspraken goed verwerkt wordt en dat de planning altijd up-to-date is.

-        De spil in ons bedrijf, dat ben jij. Je neemt de opdrachten aan, plant ze in en zorgt dat ze uitgevoerd worden. Je weet wat er speelt en houdt bijvoorbeeld ook de vrije dagen bij. Gaat de telefoon dan ben jij de eerste die oppakt.

-        Je hebt affiniteit met de bouw en/of agrarische sector. Een praatje over ‘koetjes-en-kalfjes’ met de boer gaat je goed af.

-        Ons werk kent z’n pieken en dalen. Ook bij drukte houdt je rust en overzicht. Je blijft er steeds voor zorgen dat de afspraken nagekomen kunnen worden.

-        Loopt het allemaal even niet zoals vooraf is bedacht, dan zorg je dat het alsnog goed geregeld wordt. Klant blij, je collega’s blij en jij blij 😊.

Wij zijn Loonbedrijf Geresteijn

Met een team van ruim 15 mensen vormen we Loonbedrijf Geresteijn. We worden ingezet voor agrarisch loonwerken. Daarnaast zijn we sterk in het uitvoeren en begeleiden van grond- en sloopwerk. We kunnen hele grote projecten aan, maar gaan een kleinere klus ook niet uit de weg. Sinds de start in de jaren 70 staan we altijd klaar voor onze klanten om de meest uiteenlopende opdrachten uit te voeren. Dat blijven we graag doen. Kunnen we daarbij rekenen op jou en jouw kwaliteiten?

Ben jij een ervaren planner en is deze baan jou op het lijf geschreven? Dan is je sollicitatie ook van harte welkom.

Wil je meer weten over deze baan, graag een keer op ons bedrijf kijken of een kennismakingsgesprek plannen? Neem contact op met Barry van Geresteijn. We zien uit naar je komst.

App of bel 06 528 58 702 of stuur een mail naar barry@loonbedrijfgeresteijn.nl om te reageren.